Pola gry:
Opisy:
Forum:
Pomocnik Farmera
Aktualnie online
· Gości online: 4
· Użytkowników online: 0
· Łącznie użytkowników: 15,572
· Najnowszy użytkownik: Antro
· Użytkowników online: 0
· Łącznie użytkowników: 15,572
· Najnowszy użytkownik: Antro
Statystyki:
Discord:
Reklama:
Chat Farmerama:
Ostatnio na forum
Najnowsze tematy
· Wieczór kawalerski w...· Firma do wykonania f...
· Jaka wędzarnia do do...
· Blacha na dach czy w...
· Co na łuszczycę skór...
Najciekawsze tematy
· Szukam sąsiada / ... | [1390] |
· Sąsiadka / Sąsiad... | [56] |
Ankieta
Jak często zaglądasz na naszą stronę ?
Codziennie.

55% [178 głosów]
Co 2-3 dni.

30% [96 głosów]
Raz na tydzień.

8% [27 głosów]
Raz na miesiąc.

4% [12 głosów]
Kilka razy w roku.

3% [9 głosów]
Ogółem głosów: 322
Musisz zalogować się, aby móc zagłosować.
Rozpoczęto: 18.03.2018 10:36
Archiwum ankiet
Musisz zalogować się, aby móc zagłosować.
Rozpoczęto: 18.03.2018 10:36
Archiwum ankiet
Reklama:
Reklama
Archiwum
Musisz się zalogować aby wysłać wiadomość.
ssebek112 Offline20.12.2014 22:04:33
_anka84_
???? cos zrobilem nie tak?
tylko wiesz jak ja jestem w kuchni to inni mi sie nie wpierniczaja, ale oni to to juz wiedza 



ssebek, dokladnie
jak pikantniejszy to na po sylwku 



_anka84_, faceci lepiej doprawiaja maja lepiej rozwiniete kubki smakowe
ale nie martwcie sie kobitki oni kubki my polkule mozgowe 



dlatego kochani farmerzy
po sloiczku z checia przyjme





uwielbiam bigosik,niestety u mnie rzadko robia 

ssebek112 Offline20.12.2014 22:02:34
na sylwka jak znalazl 


_anka84_, bigosik to po swietach z tego co nie dojedza
tydzien gotowany na wolnym ogniu


ale to sie ceni jak faceci lubia i potafia gotowac
bo wtedy kobity nie musza stac przy garach


ssebek, ty to normalnie kucharzyna jestes 


ssebek, 


davson , zajrzyj na pocztę 

ssebek112 Offline20.12.2014 21:39:58
_anka84_ mozliwe ze jutro ew pojutrze nastawie, bo on potrzebuje pare dni by byl odpowiedni hehe, no jutro miesami sie zajmuje, zobacze co zostanie i ew co dokupic
spoko wszystko pod kontrola 





ssebek, a bigosik gdzie


ssebek112 Offline20.12.2014 21:20:25
no na dzis koniec kuchni... jutro klejenie z farszu pierogow z kapusta i grzybami oraz mieso a co z nim zrobic to jeszcze sie przespie to wymysle
a narazie relax tu i na farmie hehe


ja się mogę zalogować

Święta się należy ! 


kysiek, mozemy

mozecie sie zalogowac