Pola gry:

Opisy:

Forum:

Pomocnik Farmera

Aktualnie online

· Go¶ci online: 2

· U¿ytkowników online: 0

· £±cznie u¿ytkowników: 15,613
· Najnowszy u¿ytkownik: ALEX6206

Statystyki:

stat4u

Discord:

discord.png

Reklama:

Chat Farmerama:

Symbole-Czataa.png

Ostatnio na forum

Ankieta

Jak czêsto zagl±dasz na nasz± stronê ?

Codziennie.
Codziennie.
55% [179 g³osów]

Co 2-3 dni.
Co 2-3 dni.
30% [96 g³osów]

Raz na tydzieñ.
Raz na tydzieñ.
8% [27 g³osów]

Raz na miesi±c.
Raz na miesi±c.
4% [12 g³osów]

Kilka razy w roku.
Kilka razy w roku.
3% [9 g³osów]

Ogó³em g³osów: 323
Musisz zalogowaæ siê, aby móc zag³osowaæ.
Rozpoczêto: 18.03.2018 10:36

Archiwum ankiet

Reklama:

Reklama

Zobacz temat

Drukuj temat
mostbet customer care number india
andrgit
Mən peºəkar oyunçuyam. Bu mənim üçün iº deməkdir. Səhər saat 11 radələrində oyanıram, qəhvəmi düzəldirəm, kompüteri açıram və “ofisə gedirəm”. Stul kreslomdur, monitor isə pəncərə. Mən bu iºdə 6 ildən çoxdur ki, varam. Əlbəttə, adi insanlar deyə bilər ki, bu qumarbazlıqdır. Amma mənə elə gəlir ki, futbolçu da topu qapıya vurmaq üçün ºansdan istifadə edir, amma buna peºə deyirlər. Fərq nədir? Fərq odur ki, mən uduzmağı sevmirəm. Mən udmaq üçün gəlirəm.

Bir neçə ay əvvəl baºıma gələn bir hadisəni heç vaxt unutmayacağam. Dostum Rəºad mənə zəng vurdu. Dedi ki, “mostbet customer care number india” səhifəsində maraqlı bir aksiya var, basketbol oyunlarına xüsusi artırılmıº əmsallar veriblər. Mən də baxdım, həqiqətən də, NBA oyunlarına adi əmsallardan təxminən 15-20% yüksək əmsallar təklif edirdilər. Bunu görən kimi beynim iºə düºdü. Bu o deməkdir ki, mənim adi strategiyam burada daha da effektli iºləyə bilər. Söhbət təkcə ºansdan getmir, söhbət riyaziyyatdan, statistika analizindən və səbrdən gedir.

Mən basketbolu yaxºı bilirəm. Tutaq ki, “Los Angeles Lakers” və “Golden State Warriors” arasında oyun var. Mən komandaların son 10 oyununu, ümumi xal ortalamasını, üç xallıq atıºların faizini, hətta oyunçuların yorğunluq səviyyəsinə qədər hər ºeyi analiz edirəm. Həmin gün də belə etdim. Üç oyun seçdim. Hər birində “total over”ə mərc etdim. İlk oyun gecə yarısı baºladı. Birinci yarıda komandalar çox zəif oynadılar, iki dəfə az xal topladılar. Adi oyunçu olsaydım, əsəbləºərdim, bəlkə də “mərcimi geri alım” deyə düºünərdim. Amma mən səbr edirəm. Bilirəm ki, basketbolda son rüb ən qızğın vaxtdır. İkinci yarıda hücumlar baºladı, üç xallıqlar yağıº kimi yağdı. Oyun bitdi və mən uddum. 700 manat qazandım sadəcə bir oyundan. Növbəti iki oyun da eyni qaydada oldu. Biri əsəbi keçdi, amma son dəqiqələrdə istədiyim nəticə gəldi. Üçüncü oyun isə lap əvvəldən mənim ssenarim üzrə getdi.

Gecənin sonunda hesabıma baxdım. Ümumilikdə 1800 manat artıq idi. Xoºbəxtlikdən deyil, daha çox peºəkar məmnuniyyət hissi var idi içimdə. Mən iºimi görmüºdüm. Amma maraqlısı odur ki, həmin axºamın ən böyük uduºu bu pullar deyildi. Ən böyük uduºum psixoloji oldu. Bilirsiz niyə? Çünki həmin oyunların birində mənim analizim səhv çıxdı. Komandalardan biri əsas oyunçusunu zədə səbəbindən itirmiºdi və mən bunu nəzərə almamıºdım. Oyun əvvəldən korlanmıºdı. Amma mən matçın canlı yayımını açdım və vəziyyəti dəyərləndirdim. Gördüm ki, bir komanda müdafiədə çox zəifdir. Dərhal “mostbet customer care number india” səhifəsində əlaqə bölməsini tapıb yoxlamadım, əksinə, məzəmmət etdim özümə, sonra da dərhal “canlı” rejimdə əks mərc etdim – yəni “lay” etdim, yəni əvvəlki mərcimin əksinə mərc etdim. Bu, riski azaldır. Nəticədə o oyunda heç zərər etmədim, az qala qazanc əldə etdim. Bu təcrübə mənə bir daha sübut etdi ki, professional oyunçu olmaq təkcə komandaları yaxºı tanımaq deyil, həm də öz səhvlərini tez görmək və bazar dəyiºəndə düzgün qərar vermək bacarığıdır.

Evdə həyat yoldaºım Günay tez-tez deyir: “Sən iºləmirsən ki, gecə-gündüz kompüterin qarºısında oturmusan”. Mən də ona izah edirəm ki, bu da iºdir, sadəcə ofisi evdir. Qazandığım pulla biz bu il avtomobil dəyiºdik, uºaqların tətilini gözəl etdik. Əlbəttə, uduzduğum günlər də olur, olmasa yalan olar. Amma uduzanda da mən bilirəm ki, bu prosesin bir hissəsidir. Riyazi gözlənti mənim tərəfimdədir. Uzun məsafədə qazanc mütləq olacaq. Buna görə də qumar mənim üçün qumar deyil, sadəcə ehtimal nəzəriyyəsidir. Və bu ehtimalları öz xeyrimə çevirmək də bir peºədir. Bu axºam yenə NBA gecəsidir. Qəhvəmi hazırlamıºam, analizlərimi yeniləmiºəm. Görək bu gecə “riyaziyyat” mənə nə qazandıracaq.

Poleæ ten w±tek
URL:
Facebook - Lubiê To:

Przejd¼ do forum:

Facebook:

Zagraj:

Wygenerowano w sekund: 0.13
38,241,148 unikalne wizyty